Christel-R

Fruit water

DSC0797christel-rFruitwater

 

Een koud glas water kan lekker zijn op een warme dag. Maar koud glas water met een smaakje is nog lekkerder! Geen ongezonde frisdrank, maar water met fruit en kruiden.

Voor het fruitwater kan je allerlei fruit gebruiken. Van frambozen, blauwe bessen en aardbeien tot citroenen, limoenen en ananas. Dit geldt hetzelfde voor de kruiden. Gebruik wat munt, basilicum, rozemarijn, salie, dragon, tijm of lavendel.

Kneus met behulp van een muddler of een vijzel de kruiden zodat de smaken meer naar boven komen. Zorg er wel voor dat je de kruiden niet helemaal verpulverd zijn. Voeg de gekneusde kruiden in een kan of een grote pot. Voeg hier de stukjes fruit bij, en schenk de kan vol met water. Laat het water voor minimaal 1 nacht, afgesloten in de koelkast staan. Wanneer je zin hebt in het water, voeg er wat ijsblokjes aan toe.Hier wat tips voor lekkere combinaties!

Citrusvruchten bij elkaar, zoals limoen, citroen en sinaasappel.Framboos en limoen. Ananas en munt, bramen en salie of watermeloen en rozemarijn.

Bron: www.theyummulife.com

Samenvatting: Geen ongezonde frisdrank, maar water met fruit en kruiden.

3 Comments:
UTfifa15coins.com says:

You have a good taste.

chep fifa 16 coins says:

The youre very professional .

zbiorniki na sciek zbiorniki betonowe Obejrzyj tu says:

Very energetic post, I liked that bit. Will there be a part 2?

Top!